Monday, June 10, 2013

SEMINAR PEMANTAPAN KEPIMPINAN SIRI II 2013 - PENGUCAPAN AWAM BERKESANSukacita dimaklumkan Pusat Trasnformasi Komuniti Universiti (UCTC) dengan kerjasama rakan strategik iaitu Institut Pembangunan Pengurusan Johor (IPPJ) yang merupakan anak syarikat Johor Corporation akan menganjurkan Seminar Pemantapan Kepimpinan Siri II 2013 – PENGUCAPAN AWAM BERKESAN.
Program pada kali ini menggariskan beberapa objektif seperti berikut:

  1. Melahirkan peserta yang mampu menguasai teknik-teknik pengucapan awam yang berkesan;
  2. Memberi pendedahan kepada peserta menggunakan kaedah – kaedah kontemporari untuk mempengaruhi audience semasa berucap; dan
  3. Menguasai elemen-elemen protokol semasa berucap seperti bahasa badan, penggunaan perbendaharaan kata dan elemen pakaian yang bersesuaian dengan majlis.

Maklumat program adalah seperti berikut:

Tarikh              : 2 – 4 Julai 2013 (Selasa-Khamis)
Lokasi              : Heritage Hotel, Tanah Rata, Cameron Highlands

Modul- modul menarik akan disampaikan dengan cara tersendiri yang akan dikendalikan oleh penceramah profesional iaitu Tuan Haji Mohammad Fairus Shidi yang pastinya akan memberikan kesan kepada peserta.

Bersama - sama ini dilampirkan brosur program untuk makluman dan tindakan selanjutnya daripada pihak tuan/puan. Untuk keterangan lanjut berkaitan program ini, pihak tuan/puan boleh menghubungi Puan Noor Azwani Ramli di talian 03-89471828/013-2519513 atau Puan Hairunnisak Jalil di talian 03-89471815/012-2711648. Segala kerjasama dan sokongan daripada pihak tuan/puan amat dihargai dan didahului dengan ucapan terima kasih. Sekian.